O nas

OPINIE

Opinie naszy Klientek i Klientów z naszego profilu na facebook

Bardzo ale to bardzo dziękujemy za zaufanie, docenienie.



Każdego dnia będziemy się starały jeszcze lepiej podchodzic do swojej pracy i jeszcze bardziej spełniac Państwa oczekiwania i potrzeby oraz

zapewniać efekt i zadowolenie z naszych usług. 

Zapraszamy

 


Beata Tokarek zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


18 kwietnia ·

Bardzo polecam ten gabinet, Pani Edyta jest naprawdę świetna! Za każdym razem wychodzę zadowolona z salonu. Miła, przyjazna atmosfera a do tego pełen profesjonalizm. Proszę się nie wahać tylko śmiało dzwonić i się umówić na wizytę  :)



Sylvia Katarzyna zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


18 kwietnia 

Profesję odwiedziłam z polecenia koleżanki. Pani Edyta to wspaniały fachowiec w swojej dziedzinie. Na pewno tu wrócę bo moja skóra odzyskała swój blask. Polecam usługi tej kliniki. Dziękuję i do zobaczenia.



Jowita Hahn zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


29 maja ·

Byłam na zabiegu u pani Edytki ! Super kobieta a zabieg rewelacja ! Bardzo polecam na 5 a nawet 5 plus !  :) Pozdrawiam



Iza Tan zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


18 kwietnia 

Przemiła atmosfera i profesjonalne podejscie do klienta. Pani Edyta świetnie potrafi doradzić oraz dobrać zabiegi pod dany typ skóry. Efekty przerosły moje oczekiwania. Szczerze polecam  :-)



Marta Bielawska zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


18 kwietnia 

Szczerze polecam Panią Edytę! Pierwszy raz trafiłam do tak kompetentnej osoby. Pełen profesjonalizm. Dziękuję i do zobaczenia niebawem  :)



Daria Ce zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


21 lutego ·

Pani Edyta to aniol! ogromna wiedza i bardzo indywidualne podejscie do klienta:) Sama rozmowa bardzo motywuje do rezygnacji ze zlych nawykow:) zabiegi przede mna, ale bez wahania oddaje sie w jej rece!:)



Agata Kasperkiewicz zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


18 kwietnia 

Pani Edyta to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Bardzo sympatyczna i profesjonalna. Potrafi wsłuchać się w potrzeby klienta. Polecam!



Asia Traczewska zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek

18 kwietnia 

Bardzo profesjonalny gabinet.Zawsze jestem witana przez Panią Edytę z uśmiechem, otrzymuję fachową poradę i mam pewność bardzo dobrze wykonanej usługi. W mojej ocenie gabinet spełnia najwyższe standardy. Zdecydowanie polecam!



Daria Pocian zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


26 stycznia ·

Profesjonalizm. Dokładność. Przemiła atmosfera. A co najważniejsze zadowolenie klienta  :) zdecydowanie polecam !  :)



Kasia Wasek zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


18 kwietnia 

Dzięki Pani Edycie moja skóra odzyskała blask! Szczerze polecam ten salon:)



Hania Perz zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


2 czerwca 2017 

Dziś byłam na peelingu arbuzowym. Zakochałam się! Rewelacja! Jestem pod WIELKIM wrażeniem, nie tylko samego zabiegu i efektów - ciało mam gładkie, super nawilżone, ale też obsługi i atmosfery. Pani Edyta to przesympatyczna, pełna pozytywnej energii kobieta, która doradzi i ma duuuuuużą wiedzę. Pełen profesjonalizm! Na pewno będę stałą klientką, polecam z czystym sercem jak mało które miejsce we Wrocławiu! 



Magdalena Waszkielewicz zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


17 lipca 2017 

W Profesji byłyśmy razem z przyjaciółką, dla której to wyjście miało być prezentem - niespodzianką, z tego powodu szczególnie zależało mi na profesjonalizmie i dobrej atmosferze. Zdecydowanie się nie zawiodłam  :)

Zabiegi przeprowadzały pani Martynka (niezwykle delikatna i urocza osoba, bardzo uważna na indywidualne potrzeby klientki) oraz pani Edytka - niezaprzeczalna dusza salonu, osoba bardzo wyrazista, ale przy tym wrażliwa na sugestie i ewentualne obawy gości.

Oprócz relaksujących zabiegów, panie zapewniły nam pyszną kawę, owocowe desery i czas na plotki (cierpliwie czekając między zabiegami aż się nagadamy), co dopełniło naszego naprawdę udanego przedpołudnia.




Agata Rękas zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


30 grudnia 2015 

Pani wykonująca zabieg doprowadziła mnie do łez... do łez ze szczęścia  :) atmosfera przecudowna, salon czysty i sterylny, obsługa miła i zadbana. Ceny niewygórowane i warte usług. Jestem mega zadowolona,a była to pierwsza hybryda i obawiałam się jej, moje stopy nigdy nie były tak piękne i zrobione do perfekcji! Na pewno powrócę z zaufaniem i wielkim uśmiechem. Polecam w stu procentach  :)



Poli Kucz zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


10 lipca 2017 

Właśnie wyszłam z Profesji  :))

Najwspaniaszy wykwalifikowany personel, 

właścicielka Najwspanialsza osoba pod słońcem. Wyszłam mega zadowolona i zrelaxowana. A sam klimat miejsca... :)))) 

Ja już umówiłam kolejną wizytę , a Ty? Nie ma na co czekać:)))




Karolina Konczewska zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


27 stycznia 2017 

Profesjonalne podejście do klienta, cudowna atmosfera, śliczny wystrój salonu - to wszystko składa się na maksymalne odprężenie podczas zabiegu. Polecam w 100% 



Renata Bogdan zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


27 marca 2017 

Profesjonalnie, miło i efekt wow!



Rafał Artur Korysławski zrecenzował: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


7 lutego 2017 

Wykwalifikowany personel, pyyyszne krówki ???? 



Amelia Biegalska zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


19 kwietnia 

W ostatnich dniach szukałam sprawdzonego salonu urody na swój pierwszy kosmetyczny raz i bardzo się cieszę, że trafiłam na Profesję. Zabiegi oczyszczająco-nawilżające na twarz i ramiona były niezwykle przyjemne, do tego skóra była po nich pachnąca, naprężona, gładka i rozjaśniona. Nie miałam też żadnej reakcji alergicznej, a to przy mojej skórze prawdziwa rzadkość, bo uczula mnie masa rzeczy. Pani Edyta od razu bezbłędnie rozpoznała typ skóry, dobrała odpowiednie kosmetyki i zabiegi, trafnie zauważyła nawet, na którym boku sypiam (o czym nigdy nie pomyślałam jako o czynniku wpływającym na jakość skóry!)  :) Pielęgnacja paznokci i dłoni u Pani Martyny bardzo profesjonalna, przyjemna, bezbolesna - paznokcie na ogół w kiepskim stanie, już po pierwszej wizycie wyglądają znacznie lepiej, a maska parafinowa dała realne efekty (nawet narzeczony zauważył, że mam taką "jaśniejszą i mięciutką skórę na dłoniach"  ;) ). Obie Panie to bardzo przyjazne profesjonalistki; poinformowały mnie o przebiegu zabiegów, ich następstwach i efektach, a przy tym pogawędziłyśmy też na inne tematy w miłej atmosferze. Polecam Profesję - ja na pewno wrócę!  :)



Aleksandra Oblicka zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazde
k

17 maja 

Wczoraj byłam poraz pierwszy. Zabiegi, które Pani Edyta mi zaproponowała po ocenie stanu skóry były niezwykle odpreżajace, skóra po nich wygląda promieniście, jest rozświetlona i nawilżona. Czuję się o niebo lepiej. Na pewno tu jeszcze wrocę.



Karolina Stec zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


21 czerwca 

Profejsonalne podejście, ocena skóry, jej stanu, potrzeb oraz przemiłe spotkanie z Panią Edytą, która otacza opieką i przez cały zabieg dba o komfort i doskonale samopoczucie. Bardzo polecam i na pewno odwiedzę ponownie.



Kasia Dzieciątkowska zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


11 czerwca 

Bardzo polecam, wszystko profesjonalnie  :)



Wiesia Goczling zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


15 czerwca 

Pani Edyta przesympatycza osoba! Dziekuje za bardzo miło i relaksujaco spędzony czas.



Agnieszka Golańska zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


4 czerwca 

Super miejsce, konkurencyjne ceny wszelkich zabiegów i bardzo miły personel.



Iwona Pawlikowska zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


7 listopada 2017 

Polecam manicure hybrydowy u pani Martyny  :) Manicure wykonany bardzo dokładnie, spełnił moje wszelkie oczekiwania. Paznokcie są odporne na uszkodzenie i zachowują jednakowy blask i wygląd do momentu osiągnięcia wyraźnego odrostu. Ponadto duży wybór kolorów, przyjazna atmosfera i doświadczenie pani Martyny na najwyższym poziomie!  :) Zdecydowanie polecam!



Lena Korysławska zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


10 stycznia 2017 

Profesja - Klinika Zdrowia i Urody to z pewnością miejsce, w którym dosłownie rozpieszcza się klientów. Gdzie na stronie stale pojawiają się nowości i promocje. Wlaścicielka dba nie tylko o piękny wystrój kliniki, ale także o swój stały rozwój oraz swoich przemiłych pracownic. Tu zawsze warto zaglądać. Ja będę...



Larisa Markina zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


3 lutego 2017 

Byłam wczoraj u Pani Edyty - super relax przed zaczynającą się sesją! Bardzo mi się spdobało. Ludzie są bardzo mili, atmosfera przyjemna! Dziękuję i poolecam!



Karolina Kardasz zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


21 marca 2016 

Bardzo polecam zabiegi wykonywane przez Panią Olę, ktora jest osoba profesjonalna, sympatyczna i uśmiechnięta. Zawsze służy dobrą radą  :)

Polecam!  :)




Iza Biznes zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


16 maja  



Grażyna Władyczyńska zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


6 listopada 2016 



Jola Michalska zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


5 kwietnia 2016 



Małgorzata Łapczyńska zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


28 marca 2016 



Joanna Winsztal zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


16 stycznia 2015 



Klaudia Zielichowska zrecenzowała: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


20 lipca 2014 



Jakub Kuba Mostowicz zrecenzował: Profesja - Klinika Zdrowia i Urody –

5 gwiazdek


8 lipca 2014